PASANGAN PENGANTIN PERTAMA MENGGUNAKAN DINAR SYIFA SEBAGAI HANTARAN

by emasgsr on December 17, 2012

dinar syifa GSR
Selepas pra-pelancaran Dinar Syifa’ GSR, Tuan Syed Mohd Ridzwan dan Pn Norliza bt Wasilan merupakan pasangan PERTAMA di Malaysia yang menggunakan Dinar Syifa sebagai hantaran. Pasangan mempelai ini telah diijabkabulkan pada 4hb Nov 2012 yg lalu.
Sama cantik sama padan seperti pinang dibelah dua. 😀

 

Semoga pasangan suami isteri ini kekal bahagia hingga ke akhir hayat dan dikurniakan anak yang soleh dan solehah. Amiin.

 

Terdahulu, dalam majlis perkahwinan Irma Hasmie dan suaminya Reza, Irma Hasmie bernikah dan menerima 3 dinar emas sebagai mas kahwin. Kini, dinar emas semakin mendapat perhatian pasangan pengantin untuk menjadikannya mas kahwin mahupun hantaran sebagai hadiah teristimewa buat insan tersayang.
p/s : Bagi mana2 pasangan yg ingin menggunakan Dinar Syifa sebagai mas kawin atau hantaran, kami sedia membantu anda. Hubungi 019-6263820 atau anda boleh terus ke www.gsr2u.com.my/emasgsr

 

 

SERIKAN MAS KAHWIN ANDA DENGAN DINAR SYIFA GSR 
Setiap Product disertakan Sijil Ketulenan Emas yang disahkan oleh Assayer yang bertauliah + Pocket Dinar yg cantik menyerikan lagi mas kahwin anda. Pastinya lain dari yg lain……

Untuk tempahan, layari : http://gsr2u.com.my/emasgsr

p/s : Jangan tunggu lama2 sms 019-6263820

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

{ 1 trackback }

Previous post:

Next post: